Mexico

La vida loca

hide

Read Next

3 maanden later

On Mexico

9 de diciembre de 2014

Hola cabrones,

Vorige week ben ik met mijn ouders en broer in het restaurant gaan eten waar wij een dikke 3 maand eerder op mijn allereerste avond hier in Mérida taco's zijn gaan eten. Toen begon ik na te denken hoe die 3 maanden gepasseerd zijn. Die eerste avond kon ik zo goed als geen woord Spaans spreken, wat redelijk gênant was. Bijvoorbeeld als mijn ouders mij dingen vroegen zoals "Hoe is het weer in België?" of "Vind je het eten lekker?", antwoordde ik "Gracias". Waarop zij mij dan wat vreemd aankeken en ik glimlachte en hoopte dat ik niks stoms gezegd had. Gelukkig pikte ik rap woorden op, en nu kan ik wel al redelijk vlot Spaans spreken en verstaan.

Ook heb ik in die tijd veel gegeten, en veel leren eten. Onmisbaar in de Mexicaanse gerechten is chili. In het begin kreeg ik er de tranen van in mijn ogen, maar nu kap ik gelijk een echte Mexicaanse chili op mijn taco's en burrito's.

Aan het zonnige weertje kan ik makkelijk wennen. Terwijl jullie nu al bibberend mijn bericht zitten te lezen, heb ik uitzicht op de palmbomen in zo'n 30°C. Ik probeer niemand jaloers te maken voor alle duidelijkheid.

Rendering New Theme...