Mexico

La vida loca

hide

Read Next

Lang weekend

21 de septiembre de 2014

Hola a todos y a todas! Ik heb een heleboel te vertellen! Ik heb namelijk een heeeeeel lang weekend gehad. Zaterdag zijn we met de AFSers naar Progreso, een populair strand in Mérida, gegaan.

We hebben daar beach volley gedaan en in de zee gezwommen, tot we allemaal als kreeften rondliepen. 's Avonds was er een feestje bij Flore thuis, een Belgisch meisje.

Zondag zijn we met het hele gezin (mamá, papá, Rodrigo, Beto (mijn gehandicapte broer) en onze meid Leti) naar het huis aan de kust gegaan. Daar hebben we in de zee gezwommen, kwestie van nog wat roder te worden hé... :) Daarna was er een deel van de familie in het huis. Dat is hier een normale zaak om gewoon binnen te komen wandelen zonder aan te kondigen dat je op bezoek komt. Maar het is wel heel gezellig! Ik ben met mijn neef, nicht en tio (nonkel) Roger naar de winkel gegaan. In principe moesten we sinaasappels en frisdrank gaan halen, maar we zijn de winkel buiten gewandeld met ijsjes en snoepjes. Ik ga in 't vervolg vaker met tio Roger gaan shoppen haha!

Rendering New Theme...