Mexico

La vida loca

hide

Read Next

El fin

Hoeraaaa ik kan weer een nieuw bericht schrijven. Mijn laptop was enkele maanden buiten strijd maar mijn handige mexicaanse nonkel heeft hem opgelapt. Het enige probleem is dat hij nu in het Spaans ingesteld staat, maar dus ook het toetsenbord (qwerty). Als ik in de loop van dit bericht dus een fout typ is het niet mijn Nederlands dat door al dat Spaans spreken achteruit is gegaan maar wel een letter die ik niet heb gevonden. Uitroeptekens heb ik bijvoorbeeld nog niet gevonden haha. Ik heb dit bericht ook al 2 keer per ongeluk verwijderd door een foute toetsencombinatie. Zucht.

In de maanden dat ik niets van mij heb laten horen heb ik enkele reizen gemaakt. Zo ben ik met enkele buitenlandse vrienden naar de staat Chiapas gegaan. Zeker een aanrader voor wie van natuur houdt. Ik heb daar watervallen, meren, bergen, krokodillen, en nog veel meer gezien.

Ook zijn we vorige weer naar het Caraibisch eiland Holbox gegaan. We hebben daar gesnorkeld tussen schilpadden, vissen en een gigantische walvishaai van ongeveer 10 meter. Ook zagen we een hele hoop dolfijnen spelen naast ons bootje, en aan het eind van de tour een groep flamingos in het blauwe water. Een paradijs (enkele uitroeptekens die ik niet vind).

Ik ben onlangs ook afgestudeerd op school en hebben we hoedjes mogen omhoog gooien. Ik moet stilaan afscheid beginnen nemen van mijn vrienden want er blijven nog maar 2 weken pret over hier. We hebben vorige week ook ons laatste kamp met AFS gehad.

Tot binnekort in Belgie

Rendering New Theme...